bout me aq kt bwh la

no plagiat oteyh!!!
My photo
“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

Wednesday, March 23, 2011

"Contest Adik-Beradikku Yang Cute"



hye korang...
erm...tadi aku on9 blOg...tgOk2 ade msg kt shoutbOx...cik ayin
telah men'tag aku tuk jOin "Contest Adik-Beradikku Yang Cute"
t.q to cik ayin...now giliran aku wat entry tuh contest ni....
if korg nak jOin...click kan saje link di bwh pitcha tuh yew...

sbg pertaruhan yang simple mimple ni :
aku juz letak pic ni saje...






aku pilih pic ni sebab :
heee....yg galz tuh of course la adik aku yg perempuan satu2nye..nOw die da pregnant 2 month...heee...x sabo nk dpt anak sedare..
then, yg second tuh adik laky aku yg nakal thp cipan..
lastly tuh, adik yg plg bOngsu, sedikit manje..dan sgt "hOmesick"...
syg adik-beradik aku sgt2....
lau nak diikutkn sbnrnye adik2 aku ade 4...tp yg sowg tuh da meninggal..3 thun lepas..mase umo 15 thun....semOga rohnya dicucuri rahmat,...dan Taufik tetap dlm kenangan...
:)


now aku akan tagged :


hee....bubye!

3 comments:

  1. semanizstorica sayakah itu..hehehe

    thanks dear for remembered me...akan cuba melaksanakan tag ini =D

    ReplyDelete
  2. :) almost welcOme tOo....
    dear.....

    ReplyDelete
  3. emm bgilah sauda adiah besday ke ni contest plak..hehe..xpe dmi shbtku ni,i accept this challenge..(n_n)

    ReplyDelete