bout me aq kt bwh la

no plagiat oteyh!!!
My photo
“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

Wednesday, December 21, 2011

SpOntan




hai...hellO...salam~semua
first...nk mtk maaf sgt2....
sbb busy cgt2...utk minggu-minggu sebelum ni..
bukan tak nak update...tp byk benda yg berlaku..
diluar kawalan aku...
ceh luar kawalan konOn..

sebenarnye utk 2 minggu lebih ni..
aku mmg x sihat sgt...
demam yg sekejap kebah dan dtg kembali...
batuk-batuk yg teruk..tak baik2 lagi sejak 2 minggu yg lalu...
n 2x jugak aku p clinic...
ubat dah bertan-tan tp masih belum baik...
owh..mungkin mmg time aku sakit...cuma 1 jew...niatnya tuk menghapus dosa kita..kn
aku terima...
tapi kesian kt hOusemate aku...
la..tiap2 pagi n tgh malam dowg akn dgr batuk kencang aku..
yg x pndai habis....
thanks kak yati da hantarkn aku ke clinic...
n daya yang da sumbg panadol n telinga tuk dgr aku batuk....

last week..
aku da balik jb..
yeah..rindu sgt....especially for my family n my fiancee..
semua da terubat...tp tuk 3 hari saja..
erm..x pew la...dari x dew kn..???
itupun mngejut...
lagipun study week...
aku malas nak balik..
sebab kt rumah nti aku bukannya study
tp duk berjalan , makan angin smpai kembung dgn cik tunang...
pastu konpem2 la mak n bapak aku duk ajak bersembang...
tlg dowg.....n tlg adik aku jaga anak die
si comel fathia....
uhuuuuuu....mcm2~ kn...


baru 4 bulan...tp pndai x yah panggil pown mase ambik gmbr..da konpem2 die tgok camera kau...hahahaha

comel x sy????

balik2 jew dari jb...
kecOh pulak UPSI dgn kisah Adam Adli...
huargh....
yg part ni aku x amik tahu sgt...
cukuplah aku mdgr...dan tahu,,,
tp kena suppOrt gak die...
skrg ni lah bru kite dpt sedar kebangkitan mahasiswa
tuk dptkn hak mahasiswa menerusi AUKU...
apepOwn ..sume owg tak boleh hakimi die dari sudut politik...
tp lihat lah ia dari pandangan akademik....
tak adil jika kita hakimi dari sudut politik
begitu juga dgn kisah Prof.Aziz Bari....
kalau kita hakimi figura ini dari sudut politik...sedar tak anda yg
terlalu taksub dgn politik tuh...dan telah nafikan hak dan ilmu mereka....
pikir~pikirkan.....

yg ni pulak jadual exam aku...lets check it Out :

1. paper seni mengarang pada 5/1/2011
2. paper sejarah asia timur abad ke-20 pada 9/1/2011
3.paper sejarah sosiOekonomi malaysia pada 11/1/2011
4.paper morfologi pada 12/1/2011

ok...maybe ada yg pndg paper yg aku amik ni macam senang ..n nmpak tak penting..
tapi ilmu yg diatas tulah nanti yang akn ajar anak-anak di sekolah...
mungkin aku ajar ank kowg kew...kite tak tahukn....
plus lagi...
doakan aku sembuh dari batuk n sakit ni...sebab kalau aku batuk terlalu lamer..
doktor yg check tu kate ....takot aku kena tb....ngaaaa....
harap2 tak la...
n pada mbr2 n kwn blog ni....yg baka. menghadapi exam..aku
doakan kamu semua berjaya menjawab...dgn baik...
dan segala imbalan yg diperolehi tuh...adalah di atas hasil usaha kamu sendiri ye....

p/s : sementara waktu masih ada~


meh tgok pia ckp meh...have fun...
video

5 comments:

  1. urghh bulatnye!
    btw,smoga cepat sehat ye kau. :)

    ReplyDelete
  2. Semuga cepat sembuh ye,kak..
    bising batuknya sampai ke klntan nih...
    Hee :)

    ReplyDelete
  3. ALEEN : hehe...comelkn anak sedare aku yg sorg ni....t,q...dear..
    adik cinderella : t,q dik :)
    naziyatul fatihah : trime kasih doakn sy....
    fadh : comel mcm sy x??? eheheheh

    terima kasih semua...alhamdulillah....doa kalian....berkatnya...aku sihat.... :)

    ReplyDelete