bout me aq kt bwh la

no plagiat oteyh!!!
My photo
“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

Tuesday, June 28, 2011

minggu bunga~bunga....

p/s : mulakan harimu dgn senyuman yang menawan :)



semenjak ulangtahun kelahiran aku...beberapa hari yg lalu...
hari2 seterusnya makin berbunga-bunga...bukan sikit taw but byk2...
ok..first bufday gift yg x disangka2 from my sweeeeeeeeetttttt fiancee heee...
"da dpt gift bru ckp sweeeetttt"
heeee...
tp mmg terkezut cgt...yelah aku keje haritu sbab mmg nak crik wet tmbhn tuk hntrn...
pastu berhenti jap...alhmdulillah....spt yg dibajetkan...mmg fully enOugh....
syukur...then tuk hari ni aku dpt jOb bru,..
bukan aku carik keje...tp keje yg carik aku yew...
ceh...igt nak prepared 4 buy new phone la....
kunun...carik wet poket utk cuti2 yg indah ni...
alhmdulillah....aku dpt job bru kat butik pengantin....ok lah...
nti next time aku ley crite pjg2 lgi.... :)
last2 bbrp hari lpas si dia ajk p kedai phone rupenye si dia da plan nak belikn phone yg dia sendiri pilihkn...aku x kisah...
cume terkejut jew...aku igtkn die nak belikn utk die...tp utk aku rupenye...
siap sim bru....use bill...n da jnji x kn nakal2 n membazir...
:) die kate senang.....
ok lah....tdi stalker kt blog feveret aku...
alamak dia pown dpt present lebih kurg sme cm aku...
:) sweeetnye...da la bufday pown dekat2.....
ala aku minat bace blog die pown sebab nak improve penulisan aku...
ok la...chao dulu...nak mandi n time 4 wOrk...
dadaaaaaa darling



















5 comments:

  1. bestnyerrr dpt handphone baru....have a good day dear

    ReplyDelete
  2. sweet :D bestnye dah dapat kerja ;)

    ReplyDelete
  3. anis : haha.....fon bese jew.....x la canggih cam blackberry....apepown thnks dear :)

    ayin : mestila sweet..nti pahit cam ubat cnew ....gaga :)

    aleen : t.q dear :)

    syaza :yeah....alhmdulillah....adik manis .... :)

    ReplyDelete