bout me aq kt bwh la

no plagiat oteyh!!!
My photo
“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

Tuesday, June 14, 2011

fb ni memunahkan saje......


demam...
betul-betul melemahkan diri..hari ni...berhingus...tekak perit..terasa susah benar tuk bernafas....beruntung kerna belum batuk-batuk...lagi berapa hari saje majlis pertunangan aku akan berlangsung...rindu nak BW...but mase takde....sibuk dengan barang-barang hantaran..alhamdulillah..hampir selesai...baju da lengkap...tinggal setting makeUp dan len2 item....entahlah...menghitung hari2 bahagia....tapi hati masih luka, tak terubat lagi...sayangkn die..tapi terasa seperti aku tak memiliki diri dan hati die sepenuhnya....pernah tak kamu terfikir yang FB tuh menyusahkan dan menyakitkan hati saje...atau boleh jugak berantakan hubungan kamu dgn seseorg...dulu aku mmg tak percaya yg FB boleh buat camtuh....tp bile teringat seorang teman handai berkate begitu,.,dan ramai yg dah terkena aku jadi takut kehilangan die....imagine kalau kamu duduk di tempat saya....dulu mase aktif FB...aku jugak yg beria-ia benar buatkan si dia akaun Fb...tapi lama-lama hati saya yg terluka...kamu tahu kenapa>>???? hey..dengar sini..

1.first situation....die dpt find balik first love ...die...aku mmg tak kisah die dpt temu balik dgn x gf die...tuh.....tapi yg wat hati aku dangkal,....bile die da starting on phone dgn x die.....hati ni jadi sakit.....malah x gf die jadikan bf aku like husband die....pdhl da married...sampai la 1 hari bf aku mngadu kt aku yg x gf die sering jadikan die tmpat mncurah perasaaan dan mslh rumahtangga die pd bf aku....aku jdi sakit hati....malah mkin ligat....lastly aku terpaksa block x gf die....dan aku warning bf aku spy pilih hilang aku atau x contact x gf die lgi.....akhirnya die pilih aku....aku ingatkan bf aku x kn wat hal lgi,....tp len pulak yg jadi....

2.perkara lain pulak yg jadi....die msg2 n chat dgn dak skool lamer die....aku thu tuh bukan kawan die...hati aku kuat ckp yg die ada wat something..btol naluri aku....bf aku ade msg ngan sorg gal ni...smpai tukar2 no.phone, msg2 dan call...hati aku sakit....mase tuh..sebab aku dpt tawu bile mbr aku past no.phone gal tuh kt aku....akhirnya aku thu jugak,,,,,patot la....rupenya bf aku pown x bg gal tuh approve aku,...then krana lyn dak tuh...smpi lyn aku cm nk x nk....yg aku geram...sgt...kenapa lah perempuan tuh x duduk kt tempat aku...pikir pakai kepala otak....cuba duduk kt tmpat aku la....bru kau tahu apa yg aku rase...kalau kalian kat tempat aku....ape yg korang buat?????

ade yg len lgi psl fb ni....tp aku da malas nak crite.....hati sakit.....tapi aku tersangat baik....sebab aku masih bgi peluang pd bf aku......skrg aku betol2 takot lau aku hilang die.,.....sampai aku rase yg aku nk delete jew fb tuh.....sebab da byk org buat.....

aku belajar dari semua ni sebab aku x nk hilang die lgi......tp ade someone ckp aku terlalu bek dgn die........entahlah........erk letih......betol2 buat aku tegang la entri ni....jumpa lagi utk entri my glorious day......

5 comments:

  1. semoga cepat sembuh dear..mam ubat tau =D

    ReplyDelete
  2. da nak bertunang?warghh,congratz dear!n get well soon.mkn ubat mane yg patot tau.jgn smpai melarat.hu3

    ReplyDelete
  3. fad...
    kuatkan semangat..
    jangan sedih2 k..

    ReplyDelete
  4. sabo fad,ni sauda bru thu..dh lme x skodeng blog fad..huhu..cowy ari ahd leps igt nk dtg uma tlg fad wt hntaran tp dpt bita pkcik menggal.. insyaallah ari sbtu sauda dtg rewang leh?

    ReplyDelete