bout me aq kt bwh la

no plagiat oteyh!!!
My photo
“It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.”

Tuesday, March 29, 2011

Entri #1 : Buat sOmeOne yg istimewa dihati :)


mOod : bling~bling n sunshine
heee..tersenyum sungging smpai telinge..
bley gitu...
mmg mtk penyepak la..muke aku ni...
i think...i doesnt have a lOyal writer to my blOg...so hari ni bru percaye yg aku punye pembace setia...heeeee :) aish..lau kaw owg mrh...kaw bantai jew muke aku smpai cacat..ngeeee....x sedar dek untung....kire bgus ade owg bace dr x dew taw....amin..syukur...bukn mudah nak tarik owg tut...owg titt...owg teeettt....nk bace blOg aku yg x sefOfuler blogger yg gOjes2 tuh...heeeeeeeeeee
syg kaw lebih2.....ketat2....sume la.......okay mlm ni mOod aku sgt2 bek...nak tawu nape??????????
cepat2 angkat tgn??? aik.....nk twu bace la dulu....
1.sgt2 rase gembira smpai muke cm mtk penyepak,sbb asgmnt aku tgllllllllll...2 shj utk submit.........
for this week....yey! clap ur hand....
2.hepy2 sbab sOmeOne yg aku rse rindu utk beberapa hari ni...msih setia nk call aku,...uh............sape tu yew...aish....mne ley bgtwu...hak cipta terpelihara......hahahahaahhahahah...sOpan cgt ketawe aku tuh....sukeeeeeeee cgt.....i think he dOesnt' miss me gain...but quietly im shOck like 'wizard' when i knOw ..he miss me gain.....gain...gain....t.q ....syg kaw ketat2.......n think it...die sgt2 'sweet' utk hidup aku...meski...hal itu antara aku dan dia..dan Tuhan sje yg thu....x pew itu lebih bek syg dri aku memendam rse.....utk kaw selamernye......
3.pembkr smgt utk tulis entri ni,,..sbab permintaan dri die.....entri khas utk kaw dear .....sebab kaw yg minta utk aku trus menulis..lagi...dan lagi...dan tambah lagi utk kesekian kali....cume kdg2 kecewa n terase hati buat naluri ni tergigit,segarit luka kecil tuh muncul...sbb slalu igt pd kaw......yew....biar la Tuhan yg thu...aku x pnh goda sesaper...tp aku manusia biase yg juga mudah jatuh cinta...biarlah yg Esa lebih mengerti dan tahu segalanye...dan pd mreka2 yg sering mengambil kesempatn dalam kesempitan utk rmpas kpercayaan die dri aku...tlg la hentikan...sbb hbgn tuh suci...n aku dan dia x pnh minta mcm tuh terjadi....rase tuh dtg n hadir sendiri dlm diri ni.... :) x semestinya mencintai kite akn memiliki....btol x kaw2 sume????? aish jawabla...aku tnye ni.....haaaaaaa.....kdg2 aku rse aku still ngan dunia aku sendiri ...yew x pew...Tuhan tuh sentiasa bg jln terbaek utk hidup aku.....
4.



cepat lah tgOk pic kat ats tuh.....haaaaa...tdi die tgur npe bju aku tuh ketat cgt......maaf awk....tdi x pkir ape2 pOwn sy sambar sje bju ni...yew...aku prsan start aku nak naik bas...ade 2,3 owg jeling2 bju aku ...haaaa..aneh kew...mule2 mmg x amik pusing....tp pastu jdi terkejut cm.....NYET ....sebab ade suare2 kecil di kelas kate "wah,,,.comelnye die ari ni ..pkai bju mickey mOuse".....dush2..hentak pale aku cepat...haaaaaa.......lepas ni mmg x ah....utk baju ni.....rejected dri senarai...gugugaga...

syg kaw ketat2.....
rindu nk dgr lagu...
'kOtak hati' yg sering awk nyanyikan utk sy....
trime kaseh utk rse tuh ..awk.....
sbg hadiah,,lagu ni sy psg utk music bLog sy...dear.....


4 comments:

  1. "x semestinya mencintai kite akn memiliki."..

    betul tu dear...

    glad to see u happy again..=D

    ReplyDelete
  2. :) t.q dear...u slalu suppOrt i...
    i hOpe kite sme2 akn bahagia nti....sme2 mendOakan.....amin....

    ReplyDelete